GUTO – Prilagodljiv, univerzalen montažni nosilec

Akcija!

ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO // DOSTAVA SAMO 5€

8,72

-Hitra in enostavna namestitev
-Za vsako kolo, motorno kolo, voziček, prikolico, čoln, ograjo, cevi itd.
-Za vsak izdelek: pametni telefon, tablico, navigacijo, kamero, svetilko, plastenko, itd.
-Možnost postavitve predmeta (pametnega telefona, tablice, navigacije) vodoravno ali navpično, odvisno od potreb.
-Prilagodljiv nosilec GUTO lahko vedno nosite v žepu in ga uporabite po potrebi.
-Izdelan iz visokokakovostnega posebnega elastomera na osnovi silikona.
-Varno za uporabo.
-Odporoa na udarce. Oblazini in izolira pritrjeni predmet od držala (balance).
-Surovina iz katere je izdelan GUTO nosilec ne drsi. Pritrjeni predmet drži trdno in močno.
-Izdelek ima patent za izum. Vse avtorske pravice pridržane. Zasnovan na Poljskem.

  1. Kako deluje?
    Nosilec postavite na krmilo (cev, oprijemalo, balanco itd.) in del nosilca potisnite skozi režo.
    Potegnite »kavlje« navzgor in ven. Nosilec je pritrjen. Zdaj lahko pritrdite kateri koli predmet.
    Potegnite »kavlje« okoli vogalov pametnega telefona (fotoaparata, svetilke, tablice, plastenke ali drugega predmeta) od spodaj in predmet je pritrjen.

Inovativnost izuma je uporaba edinstvene rešitve v svetovnem merilu, na podlagi katere je bil izum patentiran. Poleg tega je za prilagodljiv montažni nosilec značilno:
– Univerzalna uporaba. Vsak predmet katere koli oblike je mogoče pritrditi samo s tem enim nosilcem. Poleg tega se lahko element montira navpično ali vodoravno, odvisno od potreb uporabnika. Nosilec je mogoče namestiti kjerkoli, kadarkoli in v kakršnih koli pogojih.
– Prilagodljiv nosilec je izdelan iz posebnega elastomera. Ima visoko natezno trdnost in spomin oblike (po uporabi se vrne v prvotno obliko). Zahvaljujoč uporabi elastomerov je izdelek zelo prožen, se raztegne do precejšnje velikosti in se zlahka vrne v prvotno obliko. Poleg tega je uporabljeni silikonski material varen za uporabo in omogoča, da se ročaj dobro oprime površine, kar preprečuje premikanje predmeta itd. Elastomer ima tudi tlačno odpornost in elastične lastnosti, zaradi česar absorbira udarce.

Oblika:
Prilagodljiv nosilec je zasnovano tako, da lahko poljuben predmet pritrdite na kateri koli priročen ročaj, balanco, ograjo, cev itd. Podnožje predmeta ima posebno obliko, ki pomaga ohranjati predmet v ustreznem vodoravnem ali navpičnem položaju. Poleg tega osnova ročaja zagotavlja blaženje in zaščito pred udarci.

Velikost:
Prilagodljiv ročaj je mehak, zaradi česar ga lahko zvijemo in shranimo, npr. v žepu in ga ponovno uporabimo, ko se pojavi potreba. Po drugi strani pa je zelo raztegljiv in se lahko uporablja za pritrditev večjih predmetov, na primer tablice.

Prihranek:
Zahvaljujoč GUTO univerzalnemu nosilcu lahko montiramo kateri koli predmet. Zahvaljujoč temu odpravljamo potrebo po več držalih za vsak predmet posebej. Kolesarji imajo na primer različne predmete, kot so telefon, svetilka, plastenka za vodo, navigacija itd. Vsak od teh predmetov ima svoj nosilec za pripenjanje. Rezultat je pomanjkanje prostora na krmilu kolesa. Z našim prilagodljivim GUTO nosilcem lahko odstranite druge nosilce in uporabite enega univerzalnega – GUTO.

NA ZALOGI - DOBAVA TAKOJ! Najnižja cena v 30. dneh: 8,72€

OPIS

Pin It on Pinterest

Share This
Košarica Item Removed. Undo
  • No products in the cart.