Zakaj je Weeride® NAJBOLJŠI sedež za kolesa?

 • Ker je to najbolj prodajani otroški kolesarski sedež v Veliki Britaniji.
 • Ker ustreza največ vrstam kolesom. Noben drug sedež ne ustreza tako številnim kolesom.
 • Ker je sedež opremljen z naslonom za glavo, na katerim lahko otrok zaspi.
 • Ker je drog enostavno namestiti oz. premestiti na drugo kolo.
 • Ker se prilega ženskim in moškim kolesom.
 • Ker je Weeride Safefront Deluxe najbolj udoben otroški sedež kar jih je na trgu.
 • Ker ima 5-točkovni varnostni pas, medtem ko ima večina drugih 3-točkovni pas.
 • Ker so otrokove noge pritrjene, saj verjamemo, da je to varneje, ter je nastavek za noge tudi nastavljiv po višini.
 • Ker ga v nekaj sekundah lahko preklopite z dodatnim drogom na drugo kolo.
 • Ker je vse, kar potrebujete, v škatli, se pravi sedež, drog, orodje in navodila za uprabo.
 • Ker nas lahko pokličete in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja. Želimo le zadovoljne stranke in če imate kakršnekoli težave, jih bomo skupaj rešili.
 • Ker lahko kupljen sedež v primeru da vam ni všeč, vrnete v roku 14 dni od dneva nakupa
 • Ker sedeža ne povežemo z krmilom oz. balanco, saj ne verjamemo, da je to varno, prav tako z vidika varnostnih standardov ne.
 • Ker naš sedež ne moti krmiljenja.
 • Ker se sedež ne premakne, če obrnete krmilo, saj menimo, da to ni primerno za otroka, ter ni varno.
 • Ker ne načrtujemo zniževanja cene z varčevanjem pri naših stroških, kot je lažji drog, saj varnost in kakovost ocenjujemo kot najpomembnejše.

Pogosta vprašanja

Ali bo WeeRide® prednji sedež dobro ustrezal mojemu kolesu?

Da, naše izkušnje kažejo, da se sprednji sedeži WeeRide® prilegajo 99% koles. Edina kolesa, na katere ne moremo namestiti WeeRide® sprednjih sedežev, so dirkalna kolesa, saj imajo ukrivljen krmilo navzdol, kar moti otrokove noge, ter kolesa z nadstandarno velikimi cevmi. Vsekakor nam lahko fotografijo ali model svojega kolesa vedno pošljete na info@weeride.si in preverili bomo, ali ga je mogoče pritrditi na vaše kolo.

Se bo moj otrok lahko namestil na sedež WeeRide®?

Priporočamo uporabo naših sedežev pri otrocih, starih od 9 mesecev do 4 let. Dejansko teža niti ni tako pomembna, pomembna je višina, saj lahko otrokove noge v zavojih motijo krmiljenje. Zato priporočamo uporabo sedeža do 4 let (noge so pri tej starosti še vedno kratke). Priporočamo, da obiščete našo Facebook ali Instagram stran, kjer boste videli fotografije otrok različnih starosti. Naš račun si lahko ogledate s klikom TUKAJ .

Koliko teže prenese sedež WeeRide®?

Sprednji sedeži v Evropi imajo dovoljeno obremenitev le do 15 kilogramov, vendar pa so naši sedeži WeeRide® v ZDA odobreni tudi nad 18 kilogramov. Kot vidite, obremenitev ni tako pomembna. Stoli WeeRide® in njihova osrednja montažna palica so narejeni tako, da prenesejo veliko večjo težo. Glavna omejitev uporabe naših stolov je višina otroka – do 105 cm v višino je idealno, kar predstavlja približno starost do 4 let.

Ali je mogoče sedež WeeRide® pritrditi na kolo z dvojnim vzmetenjem?

Da, ni problema. Osrednja prečka, na katero je nameščen sedež WeeRide®, je pritrjena na drog sedeža kolesa in sprednji del okvirja (balanco), tako da nanjo ne vpliva vzmetenje kolesa. Zato smo tudi pri tej vrsti koles najboljša možnost! V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate, kako dobro jim gre.

Videl/a sem že nakaj sprednjih kolo sedežev. Zakaj naj kupim ravno WeeRide®?
Osrednji položaj sedežev WeeRide® nudi največjo varnost, saj enakomerno porazdelijo težo med dve kolesi kolesa. Večina ostalih sprednjih sedežev je pritrjeno na sprednji vilici kolesa zato so zavoji nevarni, saj vsa otrokova teža pade na sprednje kolo. Poleg tega so sedeži WeeRide® odobreni v Španiji in ustrezajo vsem evropskim standardom kakovosti.
Ali je zakonito otroka voziti v sprednjem sedežu WeeRide®?

Seveda, sprednji sedeži WeeRide® imajo evropski varnostni certifikat EN14344 – TÜV in imajo zato vse pravne zahteve, ki se uporabljajo v EU.
Vendar pa na trgu obstajajo drugi sprednji sedeži, ki tega certifikata nimajo zato se pred nakupom o tem prepričajte!

Ali je namestitev sedeža WeeRide® enostavno?

Da, sedeži WeeRide® so zelo enostavni in hitri za namestitev. To traja le 10 minut. Poleg navodil za uporabo in pripomočkov za pritrditev, ki so priloženi vsakemu sedežu, vam je na voljo tudi predstavitveni video, da si lahko ogledate predstavitveno montažo.

Kaj storim, če želim svoj sedež WeeRide® postaviti na drugo kolo?
Brez problema. Osrednji drog je mogoče kupiti ločeno in ga lahko namestite na drugo kolo. Torej imate svobodo vožnje s sedežem WeeRide® na toliko koles, kot želite.
Kaj pa, če se želim peljati s kolesom, vendar brez sedeža?

Za to morate samo odviti sedež. To traja nekaj sekund! S kolesom se lahko vozite popolnoma normalno, čeprav ostane osrednja prečka na kolesu.

Kolikšen je najmanjši prostor, ki mora biti pod krmilom za namestitev palice?

Potrebni so le 3 mm. Če si ogledate video namestitve sedežne garniture (droga) WeeRide®, boste razumeli, da je resnično potrebno zelo malo prostora.

Se mi bodo kolena med vožnjo zaletavala v sedež?

NE.
Toda svoj način vožnje morate nekoliko spremeniti, da se prilagodite WeeRideu®.
Anketa je pokazala da je na lestvici od 1 do 5, 90% vprašanih odgovorilo z 5, 5% z 4, 4% z 3, 1% z 2 ter prav nihče z 1, glede položaja nog med vožnjo kolesa z nameščenim WeeRidom® (anketa izvedena med uporabniki v Avstraliji.
Prav tako 99% kupcev nebi zamenjalo WeeRide® sedeža s katerim drugi sedežem z namestitvijo spredaj ali zadaj.
Lagal bi, če bi rekel, da užitek vožnje in uživanje vašega malčka med vožnjo ni 1000-krat boljši od rahle prilagoditve nog.

Koliko tehta stol WeeRide®?
Skupna teža nameščenega sedeža je 3,2 Kg (skupaj z drogom).
Kje se izdeluje WeeRide?

Iz kakovostnih razlogov se sedeži WeeRide® trenutno izdelujejo na Portugalskem, podporni drog na Tajvanu, škatla in nalepke so natisnjeni na Kitajskem in nato celoten sklop sestavljen v Ameriki! Seveda se lahko to v prihodnosti spremeni.
Sam WeeRide® je kanadski patentirani izum.

Ali je enostavno vgraditi pol-tandemsko kolo Co-Pilot®?

Uspeh naših koles Co-Pilot® je ravno v njihovi hitri montaži oz. pripetju. Prejeli ga boste zloženega, vendar boste videli, da je za sestavljanje potrebnih le nekaj minut. V kompletu boste prejeli navodila o njenem sestavljanju, na YouTubu pa tudi predstavitvene video posnetke o njenem sestavljanju in pripenjanju.

Ali je priložen priročnik za montažo?

Seveda, tako pri sprednjih sedežih WeeRide® kot tudi pri priklopnih kolesih
Co-Pilot® so priloženi priročniki za montažo. Vse je odlično razloženo in imate tudi videoposnetke, ki korak za korakom razlagajo njihove sklope. Če imate še vedno dvome, nam pošljite e-poštno sporočilo na info@weeride.si in takoj vas bomo kontaktirali.

Koliko stane pošiljanje?

Vse dostave znotraj Slovenije nad 50€ so brezplačne. Za naročila do 50€ je poštnina 4€.

Kje je moje naročilo?

Ko bomo poslali vaše naročilo, boste prejeli e-poštno sporočilo s potrdilom o dostavi. Ne glede na to, kje v Sloveniji ste, dostava lahko traja od 1 do 2 delovna dneva.

Želim vrniti svoj izdelek.

Ni problema. Predhodno nam pošljite e-poštno sporočilo na info@weeride.si in dobili boste nadaljnje informacije o vračilu. Kakorkoli, vračil skoraj nismo vajeni…

V primeru vračila, mora biti artikel nepoškodovan, z vsemi deli in v originalni nepoškodovani embalaži!

Želim prodajati izdelke WeeRide® v moji trgovini.

Super! Pošljite nam e-poštno sporočilo na info@weeride.si in kontaktirali vas bomo. Pošljete nam lahko tudi sporočilo preko kontaktnega obrazca.

Želim kupiti WeeRide ampak živim na Hrvaškem!

Ni problema. Prodajamo tudi na Hrvaško. Naročilo lahko oddate.

Pin It on Pinterest

Košarica Item Removed. Undo
 • No products in the cart.